HITNE INTERVENCIJE 00-24VODOINSTALATER RAKOVICA
0616560390

POZOVITE ODMAH!

VODOINSTALATERSKE USLUGE

lociranje problema:
brzo, čisto
i bez lupanja zidova.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Odgušenja kanalizacije, odpušavanje slivnika kupatila, odgušenje kade, lavaboa, wc-šolje.

HITNE INTERVENCIJE

Naši dežurni vodoinstalateri su obučeni za rešavanje svih vodoinstalaterskih problema i kvarova. Pogodnosz za penzionere.

HITNE INTERVENCIJE 00-24Vodoinstalater Rakovica
0616560390

POZOVITE ODMAH!
VODOINSTALATER SERVIS ODGUŠENJA I HITNE INTERVENCIJE
PROCENA POPRAVKE NA LICU MESTA VODOINSTALATER RAKOVICA
PROFESIONALNI VODOINSTALATERI
BRZA I POUZDANA USLUGA

VODOINSTALATER RAKOVICA Zakažite intervenciju

0616560390

Za 30 minuta na adresiVODOINSTALATER RAKOVICA

Čak, i kada je u pitanju neki od najtežih vodoinstalaterskih problema, da kažemo, prava glavobolja za običnog građanina, za naše profesionalne vodoinstalatere to je samo još jedan izazov, koji oni brzo i efikasno rešavaju. Jedan od najvećih izazova je zapušena kanalizacija ili curenje vodovodne cevi u zidu. Zahvaljujući iskustvu, obučenosti i najboljoj opremi, majstori servisa Vodoinstalater Rakovica i to rešavaju u rekordnom roku. Ukoliko živite na teritoriji opštine Rakovica, Kanarevom brdu, Miljakovcu, Resniku, pozovite naš vodoinstalaterski servis.

HITNE INTERVENCIJE 00-24H

POZOVITE NAS I ZAKAŽITE INTERVENCIJU

PREDNOSTI SERVISA “VODOINSTALATER RAKOVICA”:

  • TRANSPARENSTNOST CENA
  • IMAMO TIM PROPFESIONALNIH I ISKUSNIH VODOINSTALATERA
  • PRUŽAMO BRZU I EFIKASNU VODOINSTALATERSKU USLUGU
  • DAJEMO GARANCIJU
  • IZDAJEMO RAČUN ZA SVAKU USLUGU
  • POSEDUJEMO NAJMODERNIJU OPREMU
  • NAŠ SERVIS JE REGISTROVAN U APR

Saveti majstora

Kako da učinite  vaše vodovodne cevi  dugovečnijim

Redovno održavanje vodovodne instalacije, pomaže u sprečavanju uobičajenih I čestih problema sa vodovodom. Štaviše, omogućava vam uštedu novca osiguravajući da se ne troši dodatna količina vode i da se ne dogodi oštećenje vodovodnih cevi koje bi zahtevalo popravku od strane vodoinstalatera. Dakle, evo nekoliko načina kako održavati cevi kod kuće:

Uvek proverite da li postoje moguća curenja

Velika curenja u zidu mogu stvoriti velike neprijatnosti i izazvati poplavu čitavog stana,a često i celog sprata zgrade. Zato je važno što pre ih otkriti. Ono što se u početku čini kao problem sa curenjem male cevi može kasnije da izazove poplave i ošteti mnoge delove vašeg doma. Da biste to sprečili, pobrinite se da temeljito pregledate podrum, garažu,špajz i druga  mesta na kojima može da curi voda. Istovremeno, proverite da li imate neke vodovodne komponente koje bi mogle biti oštećene ili su u kvaru. Ako otkrijete curenje vode ili neispravne vodovodne delove (ventili, slavine,odvodi), pozovite vodoinstalatera da ih odmah reši i popravi.

Redovno ispuštajte cevi

Voda unutar vodovodnih cevi može se ponekad smrznuti zbog naglih padova temperature. Kada se to dogodi, cevi postaju sklone pucanju. Da biste sprečili takve probleme, pobrinite se da redovno ispuštate cevi. Na taj način možete biti sigurni da one neće pretrpeti nikakvu štetu koja bi zahtevala popravku ili zamenu cevi od strane vodoinstalatera.

Izolujte svoje cevi

Vodovodne cevi povezane sa vašom slavinom na otvorenom i drugim uređajima moraju biti izolovane kako bi sprečile oštećenje tokom hladnog vremena. U suprotnom, mogle bi se smrznuti. Pravilnom izolacijom cevi moći ćete da izbegnete velike probleme sa cevima, poput curenja vode ili pucanja cevi.

Zaključak

Prateći tri gore pomenute metode, moći ćete da umanjite bilo kakvu potencijalnu štetu na svojim vodovodnim cevima koja bi mogla rezultirati skupim popravkama. Ako i dalje budete imali poteškoća, ne ustručavajte se da kontaktirate našeg dežurnog vodoinstalatera. Naši profesionalni vodoinstalateri mogu vam pomoći u bilo kakvim vodovodnim problemima s kojima biste se mogli suočiti. Za više informacija o našim vodovodnim uslugama, slobodno nas kontaktirajte.

.

Voda kaplje iz slavine

Ako vam neka od slavina u kući pravi probleme, voda kaplje ili je, kod jednoručnih baterija, teško regulisati toplu i hladnu vodu, a prisetite se da je već punoletna i da nikakvo krpljenje više ne vredi, ostaje vam samo da kupite novu i – alat u ruke!

Nove tehnologije za vaše domaćinstvo

Pametni toaleti.

 “Zašto bih želeo pametan toalet?” možete se pitati. Pametni toalet čisti sam sebe. Svi znamo bol i borbu sa dubokim čišćenjem toaleta. To je prljav posao, ali neko to mora da uradi, pa zašto ne i pametni toalet?

PREDSTAVLJAMOSnimanje termografskom kamerom

Ekskluzivno. Najnovija usluga u našoj ponudi! Bez lupanja zidova, brzo i pouzdano otkrivanje curenja vode iz vodovodnih cevi u zidu ili curenja vode ili kanalizacije iz kupatila komsije kroz plafon.

JEDAN POZIV MENJA SVEHitne intervencije 00-24

VODOINSTALATERSKE USLUGE RAKOVICA
RADNO VREME
NON-STOP
00-24 ČASOVA
LOKACIJA
Rakovica,
11010 Beograd
KONTAKT
061/65-60-390
Pozovite nas 24/7

Vodoinstalater RAKOVICA

Vodoinstalater Rakovica je specijalizovani vodoinstalaterski servis sa 15 godina aktivnog radnog iskustva.

Naši klijenti su kako fizička tako i pravna lica i stojimo vam na usluzi radnim danima, vikendom i praznicima od 00 do 24 časa. Na vašu adresu, uobičajeno stižemo za svega tridesetak minuta od poziva.

Vodoinstalater Rakovica je registrovani, ovlašćeni vodoinstalaterski servis. Naši klijenti uz svaku izvedenu vodoinstalatersku uslugu dobijaju račun i garanciju na izvedene popravke i intervencije.

Za sve informacije i konsultacije pozovite naš kontakt centar na 061/65-60-390 ili pošaljite upit putem kontakt forme.

Hvala vam na intersovanju za naše usluge – vaš Vodoinstalater Rakovica.

Vodoinstalater Rakovica, 2020 © Sva prava zadržana

Exit mobile version