Pozovite odmah i izbegnite izlivanje kanalizacije
Vodoinstalateri sa preporukom zadovoljnih mušterija
Najmodernija vodoinstalaterska oprema i mašine
Brz dolazak na celoj teritoriji Rakovice

Vodoinstalater Rakovica Odgušenja kanalizacije

Dolazimo za 30 minuta

Vodoinstalater Rakovica pruža uslugu odgušenja kanalizacije na celoj teritoriji opštine Rakovica. Naši profesionalni vodoinstalateri stoje na usluzi stanovnicima Rakovice svakog dana od 00 do 24h, sedam dana u nedelji, čak i praznikom. Za samo tridesetak minuta od poziva stižemo na vašu adresu. Pozovite nas i sprečite havariju.

Mi smo  ovlašćeni vodoinstalaterski servis koji radi svakog dana od 00 do 24h. Za svega 20-30 minuta dolazimo na vašu adresu od poziva kada je reč o hitnim intervencijama. Pošto usluga odgušenje kanalizacije u većini iziskuje hitnu reakciju, na naše majstore možete potpuno da se oslonite, da će doći brzo i otkloniti kvar.

Zagušena kanalizacija, svakako nije šala – ne samo da može da izazove veliku štetu, već predstavlja i ozbiljan zdravstveni i bezbednosni rizik za vas i vašu porodicu. Važno je da što pre angažujete pomoć iskusnog  vodoinstalatera da se pozabavi ovim pitanjem pre nego što se pogorša. Vodoinstalaterski servis Rakovica već 15 godina pruža usluge odgušenja kanalizacije, uključujući sveobuhvatne popravke sistema. Oslanjamo se na najmoderniju opremu i napredne tehnologije.

Radimo sledeće vodoinstzalaterske usluge:

odgušenje kanalizacije – ručno i mašinski

odpušenje sudopere

odpušavanje lavaboa

odpušavanje WC šolja

odpušavanje slivnika

odpušenje kade

odpušenje tuš kabine

odpušavanje vertikale

odpušavanje kanalizacije vomom

Pozovite nas i zakažite intervenciju.

Vodoinstalater RAKOVICA

Vodoinstalater Rakovica je specijalizovani vodoinstalaterski servis sa 15 godina aktivnog radnog iskustva.

Naši klijenti su kako fizička tako i pravna lica i stojimo vam na usluzi radnim danima, vikendom i praznicima od 00 do 24 časa. Na vašu adresu, uobičajeno stižemo za svega tridesetak minuta od poziva.

Vodoinstalater Rakovica je registrovani, ovlašćeni vodoinstalaterski servis. Naši klijenti uz svaku izvedenu vodoinstalatersku uslugu dobijaju račun i garanciju na izvedene popravke i intervencije.

Za sve informacije i konsultacije pozovite naš kontakt centar na 061/65-60-390 ili pošaljite upit putem kontakt forme.

Hvala vam na intersovanju za naše usluge – vaš Vodoinstalater Rakovica.

Vodoinstalater Rakovica, 2020 © Sva prava zadržana

Exit mobile version